Krif - kullerup refsvindinge Idræts Forening     KRIF           Kullerup -Refsvindinge - Idræts -Forening.
Klubhus: Juulskovvej 1 - 5853 Ørbæk

Nyheder

28 November 2021

Forår 2022 vil der atter blive spillet senior fodbold i KRIF. Træningstider vil blive offentliggjort, så snart disse er fastlagt, samt det kommende kampprogram. Følg med på senior facebooksiden.

---

27 Marts 2021

Hejsa derude...
Ude i Kullerup Refsvindinge render en masser unge flotte herre (30år til 42år) hver onsdag rundt og hygger sig og spiller en masse god fodbold hvis de selv skal sige det. De spiller for at vinde hver gang og det plejer og gå meget godt, der bliver lagt stor vægt på social hygge efter kampene med øl, sodavand og grill pølser (3 halvleg vinder vi hver gang) Der er altid plads til nye Stjerne til det i forvejen Stjernespækkede hold. Så hvis du kunne tænke dig en fri aften om uge væk hjemmefra og kommer ud og blive rørt lidt og hygge med øller og pølser så tøv ikke med at kontakt oldboyserne i KRIF. Håber vi hører fra jer.

Kontakt gerne træneren Daniel Jummi han kan fanges på Facebook eller på mail danielandersen2801@hotmail.com bare sørg for hans indbakke blir rødglødende det kunne være sjovt.

Træningstider

Mvh KRIF OLDBOYS

---

12 Oktober 2020

7 mands fodbold lagt i Kampprogram

----

9 Maj 2020

Corona Guide før og efter træning - Læs mere HER på DBU hjemmeside

Lånt fra DBU.

----

7 Maj 2020

Fodboldklubberne kan åbne igen med disse CORONA REGLER

Lånt fra DBU.

----

21 April 2020

DBU turnering er fortsat aflyst. Læs mere HER.

-----

12 Marts 2020

DBU følger regeringens beslutninger om at passe på hinanden i forbindelse med Corona.Derfor lukker dansk fodbold ned i to uger.

Læs mere HER på DBU hjemmeside.

Updatering samme dag, læs mere HER.

----

2 Januar 2020

Godt nytår !

Da 2019 blev til 2020 sluttede vores samarbejde Med Vindinge BK. Dette er en beslutning truffet af VB’s bestyrelse. Vi arbejder nu på at blive klar til den kommende sæson kun med KRIF-spillere på holdkortet.

Martin Nørregaard forbliver i Vindinge BK og skal stå for kampen om oprykning til serie 2, Vi ønske dem held og lykke.

Emil Haurballe skal stå for vores serie 3 hold, såfremt der er spillere nok til et serie 4 hold, så har vi også folk til at stå for det.

Med venig hilsen

Bestyrelsen

----

 

 
Copyright © KRIF - Kullerup Refsvindinge Idræts Forening